Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Estetisk tannpleie

Estetisk tannbehandling

Kosmetisk tannbehandling

Estetisk tannbehandling handler om justeringer av tennenes utseende. Med dagens moderne teknikker kan vi bedre både tennenes farge og form, samt rette opp tenner som står skjevt slik at du får et smil du blir fornøyd med.

Misfarge, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. I dag finnes det flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil.

Lysere tenner

Ønsker du lysere tenner har vi gode teknikker for å få til det. Misfarging på utsiden av tennene kan vi fjerne med Airflow.

Tenner som har gulnet med årene kan vi få lyse og fine igjen med hjemmebleking.

Fasetter

Skallfasetter har vi lang erfaring med og takket være vår dyktige tanntekniker har vi hjulpet mange til et vakkert smil med denne teknikken.

Estetisk tannregulering

Estetisk tannregulering har også blitt stadig mer populært hos voksne med skjeve tenner som ønsker et finere smil.

I vårt smilegalleri kan du se mange eksempler på de muligheter som finnes idag.

Lang erfaring med estetisk tannbehandling

Erik Svendsrud har over 30 års erfaring med estetisk tannbehandling og er blant de tannleger som har mest kunnskap om dette i Norge. Han har tidligere vært president i SAED, Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry, og er i dag mentor for mange norske tannleger som ønsker å bli bedre i estetisk tannbehandling via IAS Academy

Tannlege Svendsrud er en mye brukt foredragsholder innen vevsbevarende estetisk tannbehandling både i Norge og internasjonalt.

Han har også dokumentert at de estetiske behandlingene som er gjort på hans klinikk fungerer svært bra selv etter mange år. Disse resultatene er publisert i Tandläkartidningen i Sverige.

Villedende markedsføring av tannkrem og munnskyllevann

I dag reklameres det ofte for tannkremer som skal gjøre tenner hvitere. Mange tror at dette betyr at disse tannkremene kan bleke tenner, men det stemmer ikke. Det finnes faktisk ingen tannkremer som bleker tenner.

Mange påvirkes også av reklame for munnskyllevannet Listerine. Forskning i Norge har vist at Listerine ikke har effekt på bakterier og tannsten, men tvert imot kan gi mer misfarging på tennene.

Friskt tannkjøtt og frisk munn

Om du skal ha et friskt tannkjøtt og frisk munn er det viktig at du kommer til en av våre tannpleiere som kan hjelpe deg til en god tannhelse som varer hele livet.

loader