Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Estetisk tannpleie

Estetisk tannpleie

Estetisk tannbehandling handler om justeringer av tennenes utseende. Med moderne teknikker kan man idag forbedre både tennenes farge og form.

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. I dag finnes det flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil.


Bleking har blitt en vanlig metode for å få bukt med misfargede eller gule tenner. Skallfasetter finnes for den som vil korrigere både farge og form.

Les mer om tannfarge >>

SAED
SAED står for Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry og Erik Svendsrud har i flere år vært aktiv i styret både som leder og styremedlem i denne foreningen. SAED tar sikte på å videreutdanne tannleger i Skandinavia ved å holde årlige kurs innen estetisk tannbehandling.

Han har også holdt flere foredrag både i Norge og ved større kongresser i Skandinavia og er en mye brukt foredragsholder innen estetisk tannbehandling og behandlingsplanlegging. Tannlege Erik Svendsrud bruker mye tid på etterutdanning. Årlig tilbringes mange uker på kurs, fortrinnsvis i utlandet, for å lære mer om nye teknikker fra de ledende tannlegene i Europa og USA. Mye tid brukes også på å lese forskningsartikler som er viktige for holde seg oppdatert i den rivende utviklingen det er innen odontologi.
Samarbeid mellom ulike spesialiteter blir mer og mer viktig og det å ha et ytre team som kan hjelpe oss når utfordringene er ekstra store, er en forutsetning for at du skal få best mulig tannbehandling.

Tannkrem bleker ikke
I dag reklameres det ofte for tannkremer som skal gjøre tenner hvitere. Mange tror at dette betyr at disse tannkremene kan bleke tenner, men det stemmer ikke. Det finnes faktisk ingen tannkremer som bleker tenner.

Tannkremen kan imidlertid hjelpe til med å redusere graden av overfladisk misfarging på tennene pga. rødvin, kaffe, røyking, te osv.
Skriv ut
loader