Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Tannregulering / Før og etter behandling

Tannregulering

Før og etter behandling

Dentale anomalier
At det mangler tenner er ganske vanlig. På det venstre bildet mangler hjørnetennene - de har rett og slett ikke lykkes i å komme fram. Med hjelp av tannregulering har de retinerte hjørnetennene sakte blitt trukket fram. De andre tennene (se fortennene) har også blitt flyttet til en bedre posisjon (kommet mer på linje). Plassanomalier
En plassanomali (trangstilling) som har blitt korrigert med tannregulering.En plassanomali som har blitt korrigert med tannregulering.En trangstilling (og overbitt) som har blitt behandlet med tannregulering.
Malokklusjoner
Til venstre et såkalt overbitt og til høyre et såkalt underbitt.


Et overbitt før og etter behandling sett fra siden og forfra.Et underbitt før og etter behandling sett fra siden.


Trangstilt bitt med for smal kjeve sett mot ganen.

Det er derfor en kombinasjon av en malokklusjon og plassanomali. Om man behandler lignende anomalier i rett tid i løpet av ungdomsårene kan man til og med, som her, gjøre kjeven bredere med hjelp av tannregulering. Barnets egen vekst hjelper til.
 

Ikke alltid refusjon
Trygdekontoret refunderer ikke alle typer behandling av bittfeil f.eks mindre bittfeil. I de fleste tilfellene refunderer imidlertid trygdekontoret større eller mindre deler av utgiftene til regulering av barn  og ungdom under 18 år avhengig av hvor stor bittfeilen er.

En mindre bittfeil. Om pasienten vil rette på dette må han betale det meste av dette selv.

loader