Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +
Hjem / Priser / Priseksempler tannlege

Priseksempler tannlege

Her viser vi noen vanlige problemer og behandlinger samt hva det kostet for pasienten. Dette er ingen fullstendig oversikt over våre priser, men vi håper at du får et innblikk i ulike typer behandlinger samt hva det kan koste. Før en behandling får du alltid et skriftlig kostnadsoverslag av oss.

Bleking med blekeskinne og materiale som pasienten får med seg fra oss etter at vi har undersøkt tenner og tannkjøtt nøye. I dette tilfellet er overkjeven bleket og kostnaden for dette var 2000,- kr. Behandlingstiden var 12 netter. Du kan lese mer om bleking her:Fortannen ble skadet i en ulykke og bygget opp i kompositt.
Materialet ble lagt i flere sjikt for at det skulle bli et vakkert resultat.
Kostnaden her var 1970,- kr.Hull (karies) i en jeksel som ble reparert med kompositt.

Kostnaden her var 970,- kr.


Et større hull i en jeksel som ble reparert med kompositt.
Kostnaden her var 2190,- kr.Tann som mangler større deler av sin opprinnelige krone.
En gammel amalgamfylling har løsnet og har blitt erstattet med en helkeramisk laboratoriefremstilt krone. Tannen behøvde ikke å rotfylles takket være de nye vevsbevarende teknikkene. Også tennene på hver side har fått nye keramiske dekkende innlegg. Kostnaden var 5900,- kr. pr. tann inkl utgifter til det tanntekniske arbeidet.Seks keramiske skallfasetter og bleking av både over- og underkjeven.
Ofte kombineres flere typer behandling for å få et vellykket resultat. Bleking av tenner kan ofte redusere behovet for å slipe på tennene og likevel gi et vakkert naturlig resultat. Om det er behov for endringer i formen på tennene eller om det er mye fyllinger i fortennene kan skallfasetter være et bra alternativ. Kostnaden for bleking var her 2000,- kr og for skallfasettene inkl. utgifter til tanntekniker 45000,- (7500,- pr. tann). I en del tilfeller vil deler av behandlingen ved skallfasetter dekkes via NAV. Dette gjelder bl.a tenner som er ødelagt pga tanngnissing.
loader