Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Vanlige problemer / Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Behandling mot tannlegeskrekk i Oslo

Hver tiende nordmann lider av tannlegeskrekk, men i dag kan vi tilby mye hjelp og lindring for den som er redd.

Det vanskeligste for den som er redd for tannlegen er mange ganger å ta kontakt med en tannlege. Det  kan være bra å vite at vi ser det som en av våre fremste oppgaver å hjelpe de som er redd. Det viktigste er først og fremst at du som pasient trives og kjenner deg trygg hos oss.

Behandlingsalternativer

Som lindring og hjelp finnes det flere alternativer for den som er redd for tannlegen. De første gangene kan det av og til være aktuelt å ta beroligende tabletter som vi skriver ut resept på før du kommer inn på behandlingsrommet. Vanligvis avtar dette behovet etter noen besøk hos oss. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tennene, og hører hva slags erfaring du har fra tidligere tannlegebesøk.

Snakk med oss og fortell hvordan du har det. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk og har lagt forholdene ekstra godt tilrette for at behandlingen skal være smertefri og så behagelig som mulig.

Moderne tannbehandling innebærer også at forebyggelse av skader er en viktig del av behandlingen. Om det først oppstår en skade som krever behandling medfører dagens behandlingsmetoder mye mindre boring enn før. Vi har nemlig nå materialer som både er tannfargede og som kan limes fast til tennene, noe som gjør at tennene ikke svekkes i like stor grad som tidligere.

Vår erfaring med tannlegeskrekk

Et godt tips til deg som er redd for tannlegen er å bestille en time hos oss i dag slik at du får snakket med oss om tennene dine. Vår erfaring er at mange er svært lettet når de først har kommet til oss og ser at det ikke var så skummelt som de hadde trodd. 

Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Torshov i Oslo. 
Adressen vår er Vogts gate 46, 0477 Oslo. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!

Vanskelig å ta kontakt med tannlege

Undersøkelser viser at cirka 10 prosent av befolkningen lider av uttalt tannlegeskrekk og cirka tre prosent av en ekstrem redsel, som ofte fører til at man unngår å besøke tannlegen.

Årsakene til tannlegeskrekk er flere, men mange forteller om skremmende opplevelser hos skoletannlegen eller at tidligere tannbehandling har vært smertefull. Moderne tannbehandling innebærer heldigvis at vi prioriterer å forebygge skader før de oppstår. Om det skulle være behov for behandling vil dette innebære mye mindre boring enn før og vi legger stor vekt på at behandlingen skal være smertefri. At våre pasienter blir forklart hva som skal skje før behandlingen er også med på å redusere redselen for tannlegebesøket.
loader