Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Implantat / Alternativer til implantat

Alternativer til implantat

To ulike overkjever sett mot ganen

Protese med klammere

Protese med klammere er avtagbart og et godt alternativ for å erstatte tapte tenner. Her ser du en delprotese som er festet med små kroker (klammere). Implantatet er avtagbart og enkelt å rengjøre.


Helprotese (Gebiss)

Helprotese, også kjent som gebiss, er ofte benyttet ved helt tannløs overkjeve. Her er en helt tannløs overkjeve med en såkalt helprotese (gebiss). Den er kun festet med hjelp av "sugekoppeffekten".     


Total tannløshet i over- og underkjeven

Ved totalt fravær av tenner, kan implantater og proteser erstatte tapte tenner. Hos Tannlege Svendsrud får du hjelp av eksperter som vet hva de driver med.Med implantatbehandling kan få fastsittende tenner som erstatter hele tannrekker.
Pasienten har tidligere hatt en helprotese, som ses på bildet over til høyre. Med implantat fikk pasienten istedet fastsittende tenner. Det lyse innrammede området på høyre bildet er det pasienten viser vanligvis.

Tennene lenger bak er bygget ut for å løfte ut de insunkede kinnene. Det er vanlig etter lengre tids tannløshet at kjevebenet forsvinner (resorberes). Implantatbroen kan ofte korrigere også dette.

Et alternativ til implantat kan også være en bro 

Tannbro passer godt når én eller flere tenner mangler imellom en tannrekke.Ved behandling med tannbro lages det festepunkter i nærliggende tenner.
Broen krever imidlertid støttetenner. I eksempelet over kan et implantat være et bedre alternativ. Tannlegen trenger da ikke å slipe ned de friske nabotennene.      

loader