Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Team Svendsrud / Erik Svendsrud

Erik Svendsrud

Tannlege

Jeg tok min tannlegeutdannelse i Oslo og var ferdig cand odont. i 1987.

Her er en kort oversikt over de steder jeg har arbeidet:

• 1987-88: Løytnant/Tannlege ved Ørland flystasjon
• 1988-89: Distriktstannlege i Alta og Kautokeino
• 1989-90: Assistenttannlege i Drammen
• 1990: Egen praksis i Vogts. gt 46


Praksisen i Vogts gt. 46 har vært drevet i over 50 år. Siste eier var Tannlege
Knut Halvorsen som jeg overtok etter i 1990. I 1994 foretok vi en omfattende modernisering av lokalene og klinikken fremstår nå som en av Oslos mest moderne når det gjelder digital teknologi og moderne behandlingsprinsipper.

Fra jeg gikk ut fra Odontologisk fakultet i Oslo i 1987 har jeg drevet en aktiv etterutdannelse ved å sette av mye tid til kursvirksomhet og å holde meg oppdatert innen faglitteratur. Utviklingen i vårt fag skjer svært raskt, ikke alle nyheter er like utprøvd før de lanseres og derfor er det viktig å ha god faglig ballast når man skal vurdere om en ny behandlingsteknikk er tilstrekkelig utprøvd for å kunne tas i bruk på våre pasienter.

Et av de områder vi har vært spesielt opptatt av er at pasientinformasjonen skal bli bedre. I 2001 var jeg med på å utvikle et pasientinformasjonsprogram som nå brukes av over 1000 tannklinikker i Sverige og ca. 200 tannklinikker i Norge. Dette har bl.a vært omtalt i Den Norske Tannlegeforenings Tidende

De siste årene har jeg også holdt flere kurs for norske og utenlandske tannleger om den digitale klinikk og fremtidens tannbehandling.

Å jobbe som tannlege er langt mer spennende og utfordrende enn jeg trodde etter å ha fullført tannlegestudiet. Gjennom hyppig kontakt og faglige diskusjoner med andre dyktige kolleger bl.a i vårt nettverk, hjelper vi hverandre med å holde et høyt faglig nivå slik at vi kan tilby våre pasienter best mulig behandling.

Den engelske statsmannen Oliver Cromwell sa for over 100 år siden at: ”Den som slutter å bli bedre, slutter også å være bra”, og det gjelder like mye i dag som på den tiden.

Tannlege Svendsrud har pasienter fra steder som Grûnerløkka, Sagene, Disen, Tåsen, Carl Berner, Sinsen, Grefsen, Kjelsås, Ullevaal, Sogn, Lindern, Hasle, Kringsjå, Brekke, Maridalen, St. Hanshaugen og Bislett - Vi ses!

loader