Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Implantat / Behandling - implantat

Behandling - implantat

Implantat er en utprøvd og sikker behandling som nesten alltid lykkes.

Planlegging av tannimplantat

Før behandlingen er planleggingen viktig. Innledningsvis gjøres det bl.a en røntgenundersøkelse. I blant konsulteres også andre tannleger og spesialister for at resultatet skal bli så bra som mulig.

Det er viktig at kjeveben og eventuelt andre tenner er hele og uten infeksjon før behandlingen. Om annen behandling burde utføres først kan det innebære at man avventer implantatbehandlingen inntil den andre behandlingen er avsluttet.

Kirurgisk og protetisk behandling

Implantatbehandling består av en kirurgisk og en protetisk del. Den kirurgiske delen innebærer en eller flere operasjoner, da tannlegen bl.a fester fiksturer.

Den protetiske behandlingen innebærer fremstilling av tannen eller tennene som skal festes til fiksturen eller fiksturene. Under denne delen hører også tilpasningen av de provisoriske tennene pasienten vanligvis har i tilhelingsperioden.

Les mer om behandlingen steg for steg >>

​​Det er flere alternativer å velge mellom for å erstatte tapte tenner. La oss ved Tannlege Svendsrud hjelpe deg med å finne rett behandling. I dag finnes det alternativer til avtagbare tenner.

Implantat - en holdbar løsning

Behandlingen med implantat har en meget god prognose. Undersøkelser viser at 90-99 prosent av broer som har blitt satt inn fungerer bra i mange år.

Majoriteten av de som har fått implantater bør kunne regne med en erstatning for sine tapte tenner som vil vare hele livet. Titanfiksturer slites ikke, men tennene kan derimot behøve å byttes ut.

Kravene til munnhygiene og regelmessige besøk hos tannlege eller tannpleier er de samme som for naturlige tenner.

loader