Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +
Hjem / For våre pasienter / Gratis smilekonsultasjon

Gratis smilekonsultasjon

Vi har i over 25 år hjulpet hundrevis av mennesker til å kunne bli mer fornøyd med smilet sitt. I vårt smilegalleri kan du se eksempler på de muligheter som finnes idag.

På vår Instagramkonto og Facebookside: Tannlege Erik Svendsrud vil du se enda flere eksempler på hva som er mulig for å få et finere smil. Om du ønsker en vurdering av hvilke muligheter som finnes, tilbyr vi en gratis smilekonsultasjon hos oss. Skriv "Gratis smilekonsultasjon" når du bestiller time eller oppgi dette når du ringer oss.   

Nytt fint smil på kun 12 uker

Gratis smilekonsultasjon
Gratis smilekonsultasjon
Gratis smilekonsultasjon
Bildene viser smilet til Lene på 37 år før og etter behandling.

Lene hadde hatt regulering i tenårene, men tennene hadde beveget seg etter at hun var ferdig.

Vi skapte et nytt fint smil på kun 12 uker med Inman aligner, hjemmebleking og litt kompositt.

Her kan du lese Lenes egen beskrivelse av møtet med oss:

"Jeg var jo veldig spent før vi startet, fordi jeg ikke hadde hørt om en slik metode før. Var vel litt skeptisk til om det virkelig ville gi resultater. Mye på grunn av min tidligere erfaring med regulering.

Jeg hadde skjeve tenner foran i overkjeven, og hadde derfor regulering i ca 2 år på ungdomsskolen. Det så ok ut en stund etter at reguleringen ble fjernet, men jeg var ikke 100 % fornøyd.

Etterhvert begynte tennene å flytte på seg igjen, og ble nesten slik de var før jeg hadde regulering. Jeg tenkte derfor at jeg bare måtte ha de tennene jeg hadde... Men, jeg tenkte mye på tennene mine og det gjorde at jeg ikke likte å smile med åpen munn... Likte ikke å prate med nye mennesker eller å smile på bilder. Sånn hadde jeg det i mange år... 

En dag googlet jeg og kom over hjemmesiden deres og inman, jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve, selv om det nesten virket for godt til å være sant. ;-) 

Jeg ble tatt så godt imot fra første stund! Ble nøye forklart og instruert i opplegget.

Hele behandlingen med inman tok ikke mange ukene, og jeg merket raskt at dette fungerte! Men, det var først da jeg fikk på kompositt på noen tenner at jeg virkelig følte "wow, dette er jo helt fantastisk, og et mye flottere resultat enn jeg hadde våget å håpe på"! 

Jeg må jo si at hele livet forandret seg for meg. Som sanger er jeg ikke lenger redd for å bli tatt bilde av når jeg synger, og jeg elsker å stå på scenen og smile! Jeg er blitt en gladere person siden jeg smiler mye mer enn før. Jeg er så glad for at jeg gjorde dette og jeg er så utrolig takknemlig! ❤"

loader