Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / For våre pasienter

For våre pasienter

Vi fokuserer på smertefri behandling!

Som pasient hos oss kan vi love deg at vi vil gjøre alt for at du skal føle deg trygg. Du vil få behandling som er basert på at vi ønsker å forebygge fremfor å reparere.

Om det skulle være behov for behandling er det bra å vite at moderne tannbehandling er smertefri og mye mer vevsbevarende enn før. De fleste av oss ønsker å ha et vakkert smil, og nye behandlingsteknikker har gjort det mulig å kunne oppfylle dette ønsket for mange av våre pasienter. Det er viktig at du forteller oss om hvilke ønsker du har for dine tenner, slik at vi kan fortelle og diskutere med deg hvilke muligheter som finnes. Les mer om smertefri behandling her.


Varsling og kontrolltime

Skulle du ha behov for akutt behandling vil vi alltid prioritere dette. Du kan nå oss både på telefon og mail. Vår klinikk er blant de ledende i å ta i bruk digitale teknikker, og vi tilbyr alle våre pasienter automatisk innkalling etter behov. Vanligvis vil det være nok med én gang i året. Vi benytter både brev og e-post ved varsling om kontrolltime.
Aktuelt
Hva skjedde hos tannlegen?
Hva skjedde hos tannlegen?

Hva var det tannlegen gjorde og hvorfor? Vet du at du faktisk har krav på å få vite hva som skjer med munnen din når du er hos tannlegen?

Les mer

loader