Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +
Hjem / Om oss / Vi tar vare på smilet ditt

Vi tar vare på smilet ditt

Estetisk tannbehandling

«Smil, og verden smiler til deg», har du kanskje hørt. For noe av det første vi legger merke til hos en annen person er nettopp smilet, men ikke alle er fornøyd med smilet sitt og unngår å smile på grunn av dette. I dag finnes det mange teknikker vi kan bruke for å få tilbake et vakkert smil. Med over 30 års erfaring innen estetisk tannbehandling har vi hjulpet hundrevis av mennesker som av ulike grunner ikke har turt å smile på mange år - med å få tilbake et smil som gjør at de igjen kan smile til verden.

Gjennom et tett samarbeid med våre tannpleiere, spesialistene vi samarbeider med og våre dyktige tannteknikere, har vi i dag mulighet til å gjenskape et smil som er både vakkert og naturlig. For å lykkes med dette kreves det god planlegging, og vi bruker god tid til å diskutere de ulike alternativer som finnes med deg før vi lager en endelig behandlingsplan. Moderne behandlingsteknikker har fokus på at man fjerner så lite som mulig av den originale tannen, og takket være moderne limteknikker kan vi gjenskape den ødelagte tannen ved å lime porselen eller kompositt til den resterende del av tannen.

Tennene beveger seg hele livet

Noe ikke mange er klar over er at tenner beveger seg hele livet og det blir ofte trangere mellom fortennene etter hvert som man blir eldre. Selv om så mange som 30% av alle norske barn har hatt tannregulering, er det kun et fåtall som har blitt fulgt opp med fast livslang retensjon etter at de var ferdig behandlet. Derfor er det ikke uvanlig at man opplever at tennene har beveget seg kun noen år etter at tannreguleringen ble tatt av og smilet er ikke lenger like fint som det var. I dag finnes det teknikker hvor vi på en rask og smertefri måte kan flytte tenner tilbake til den riktige posisjonen slik at man får tilbake sitt smil igjen.

Du kan se mange eksempler på ulike behandlinger i vårt rikholdige smilegalleri. 

loader