Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Navn:
 
Telefon:
 
E-post:
   
Melding:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Estetisk tannpleie / Bleking av tenner

Tannbleking i Oslo

Få hvitere tenner!

Tenner blir ofte gulere med årene. Ved hjelp av en spesialfremstilt tynn skinne og tannbleking, kan du få tilbake et fint smil med lyse tenner igjen. Det er viktig at tannlege eller tannpleier undersøker tenner og tannkjøtt før du starter hjemmeblekingen.Det vanligste er at man bleker tennene om natten, 8-12 netter er vanlig behandlingstid. Tidligere var det vanlig med tannbleking på klinikken.. Det ble brukt sterke blekemidler og risikoen for skader på tannkjøttet var stor. Idag er det ikke tillatt å bruke så sterke blekemidler. Vi vet i dag at hjemmebleking med langt mer skånsomme teknikker gir et minst like bra resultat. Varigheten av tannbleking er mange år, men de fleste holder effekten ved like, ved å bleke et par ganger i året etter at de er ferdig med den første behandlingen.


Ikke skadelig å bleke tenner

Teknikken har vært undersøkt vitenskapelig over mange tiår og det er ingen skadelige effekter av å bleke tenner. Dog er det vanlig med litt ising og man kan også oppleve en forbigående sårhet i tannkjøttet. Når du får blekeskinnen og materialet hos oss forklarer vi deg grundig hvordan du skal bruke dette slik at det blir minst mulig ubehag.

For å kunne bleke tennene må følgende kriterier være oppfylt:
  • Om du har fyllinger må de være av god kvalitet
  • Om du har hull (karies) bør det behandles først
  • Overflatemisfarginger bør være fjernet
  • Tannkjøttet ditt må være friskt og du bør ikke ha andre sykdommer i munnen

Ønsket lysere tenner

Et eksempel på bleking av overkjeven etter 12 netters behandling. Kvinne 38 år som ønsket lysere tenner. Etter at overkjeven var bleket, bleket vi underkjeven til samme fine farge

Skriv ut
loader