Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring: 22 35 25 05

Undervalg +

Hjem / Våre tjenester / Estetisk tannpleie / Skallfasetter

Skallfasetter

Kosmetisk Tannpleie

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger kan det gjøres noe med. Skallfasetter er èn mulighet og en vanlig form for kosmetisk tannpleie.

Se eksempler, før og etter behandling>>

En skallfasett er et tynt skall, enten fremstilt i et keramisk materiale eller kompositt. Fasetten fremstilles individuelt for hver pasient og tann. Passformen blir derfor perfekt.

Skallfasetter fremstilles hovedsaklig for fortenner. Det finnes mange ulike årsaker til at en pasient ønsker kosmetisk tannpleie i form av fasetter. F.eks som erstatning for en avslått tann eller for å tette uønskede mellomrom mellom tennene.

Fasetten sitter godt fast og løsner vanligvis ikke ettersom den limes til tannen. Resultatet blir svært naturlig, takket være at fasetten ligner tannens egen oppbygning - nesten som et nytt lag med emalje!

Les mer om kosmetisk tannpleie og hvordan man får skallfasetter >>


Kosmetisk tannpleie blir mer og mer vanlig

Fasetter som holder
Skallfasettene fungerer omtrent som løsnegler i porselen. De skjuler sprekker, stygge fyllinger, store mellomrom eller tenner som har blitt mørkere etter en skade.

 

Hun ville ha et penere smil

Kvinne 40 år fikk ved hjelp av tannregulering, hjemmebleking, to skallfasetter og kompositt et vakkert smil

Han ville ha et penere smil

Mann, 49 år, var ikke helt fornøyd med mellomrommene mellom fortennene. To skallfasetter ga ham et smil han ble veldig fornøyd med.

Skallfasetter samt hjemmebleking ga et fint resultat

Kvinne 23 år hadde store skader i fortennene pga karies. Tett oppfølging hos tannpleier for å hjelpe med kariessykdommen og fire skallfasetter samt hjemmebleking ga et fint resultat som har vært stabilt i mange år

Skriv ut
loader