Tannlege SVENDSRUD
Tannlege Svendsrud 2014. Tannlege på Torshov i Oslo. 22 35 25 05
Vår visjon er at alle våre pasienter skal beholde tennene sine friske og sterke resten av livet. Derfor legger vi stor vekt på å følge med på ny forskning og videreutdanner oss stadig i nye metoder og teknikker for å ta best vare på din tannhelse.

Siden vi tenker at tennene dine har det best når de ikke blir boret i, har vi ved vår klinikk to tannpleiere som har et spesielt fokus på å hjelpe deg til å ta vare på din tannhelse.

Vårt syn på pasienten


For oss er det viktig at du er i fokus og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal oppleve å bli lyttet til når du er hos oss samt at du føler deg trygg. Vi vet at mange kvier seg for å smile når de er sammen med andre, hos oss kan du være trygg på at om du har spørsmål rundt dette, er dette noe vi har lang erfaring med.

Husk også at vi har absolutt taushetsplikt så alt du tar opp med oss blir hos oss. Svært mye har skjedd når det gjelder hva vi kan gjøre for å restaurere skadde og misfargede tenner og mange glade pasienter har fått tilbake sitt smil igjen etter å ha fått behandling hos oss. Dagens behandlingsmetoder er dessuten mye mer skånsomme enn før og all behandling i dag skal være smertefri.

Vi samarbeider tett med dyktige og hyggelige spesialister som hjelper oss der utfordringene er ekstra store.

En digitalisert klinikk


Vår klinikk er heldigitalisert. Dette betyr at røntgenbilder og journal lagres digitalt. Dette gir mange fordeler. Dels betyr den digitale røntgenteknikken at du som pasient utsettes for betydelig mindre stråling enn tidligere, dels blir bildene tydeligere når de vises på en dataskjerm og sammen med digitale foto av tennene er det lettere for oss å kunne forklare for deg hvilke behandlingsalternativer som finnes.

Vi bruker også digital bedøvelse, noe som oppleves som langt mer behagelig enn den tradisjonelle sprøyten. Digitale avtrykksteknikker gjør at vi i mange tilfeller kan fremstille fyllinger på en dataskjerm. Fyllingen freses deretter ut i en slipemaskin og fyllingen limes deretter fast til den skadde tannen.